2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARASINAV PROGRAMI

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fakültemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları yüz yüze  ve  çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.  Online yapılacak sınavlar için ASOS platformu kullanılacaktır. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak sınav programına ulaşabilirsiniz.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARASINAV PROGRAMI

NOT: ASOS ile yapılacak çevrimiçi sınavlara ait kurallar ilerleyen günlerde buradan ilan edilecektir.