“GROWTECH KAMPÜSTE” Etkinliği 25 MAYIS 2022 ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE

GROWTECH KAMPÜSTE

Sevgili Öğrencilerim,

Sizlerin farklı ve profesyonel bakış açılarından faydalanabilmeniz, kendi özelliklerinizin farkına varmanız, kariyerlerinize dışarıdan bakma şansı yakalayabilmeniz, yaşamlarınıza mesleki anlamda yön verebilmeniz, iş başvuru süreçlerini öğrenmeniz, iş mülakatlarını yönetebilmeniz, firmaları tanımanız ve bilinçli tercihler yapabilmenizi sağlamak amacıyla Growtech ve Fakültemiz işbirliği ile “Growtech Kampüste” etkinliği gerçekleştirilecektir. Fakültemizin ev sahipliğinde 25 Mayıs 2022 tarihinde Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek etkinliğe ellinin üzerinde Zirai Firma katılacaktır. Etkinliğe katılan firmalar bulundukları sektörü ve firmalarını tanıtabilecek, siz öğrencilerimizin CV’lerini toplayarak bire bir görüşme imkanı bulabileceklerdir. Bu sebeple etkinliğe katılırken CV’lerinizi yanınızda bulundurmanız sizler için fırsatlar yaratabilir. Fakültemiz bahçesinde kurulacak stantlarda gerçekleştirilecek olan firma-öğrenci görüşmelerinin yanı sıra Tevfik Aksoy Konferans Salonu’nda bir de seminer programı gerçekleştirilecektir.

Tarım sektörünün gelecek nesilleri olan siz Ziraat Fakültesi öğrencilerine sektörü anlatmak, gelecekle ilgili doğru tercihler yapmalarınızı sağlamak ve ayrıca sizlerin staj yeri bulmanıza ve istihdamınıza katkı sağlamak adına düzenlenecek bu etkinliğe yüksek düzeyde katılımlarınız oldukça önemlidir.

“Growtech Kampüste” etkinliğinde buluşmak üzere,

Prof. Dr. Mustafa ERKAN