Duyurular

1. Bitirme tezlerini sunacak öğrencilerimizin poster hazırlarken uyması gereken kurallar
  2. Tarım Ekonomisi Bölümü

2015-2016 Dönemi Lisans Bitirme Tezi Poster Sunum Takvimi

1 Bitirme Tezleri Danışman Onay Tarihi 2 Mayıs 2016
2 Onaylanmış Tez ve Tez Özeti Teslim Tarihi 2 Mayıs 2016
3 Bitirme Tezleri Poster Sunum Tarihi 24 Mayıs 2016
4 Sonlandırılmış Tez Kitapçıkları ve CD’leri Teslim Tarihi 15 Haziran 2016

AÇIKLAMA:

1. Tez yazım kurallarına ilişkin ayrıntılı bilgi, bölüm web sayfasında belirtilmiştir.

2. Tez özetleri; tezin amacını, yöntemini ve elde edilen sonuçları özetleyecek içerikte ve en fazla 500 kelimeden oluşacak şekilde hazırlanmalıdır.

3. Basılmış bitirme tezi kitapçığı ve CD’yi belirtilen takvime göre sunmayanlar BİTİRME ÇALIŞMASI II dersinden BAŞARISIZ sayılacaktır.

4. a) Tüm son sınıf TEB öğrencilerinin sunumlara katılmaları gerekmektedir. Sunum yoklama listesinde ismi olmayan (sunumlara katılmayan) öğrenciler de BAŞARISIZ olarak değerlendirilecektir.

b) Bitirme tezi poster sunumlarına katılım (geçerli yazılı bir mazeret hariç) zorunludur.

Bölüm Başkanı
Prof.Dr. Cengiz SAYIN