Bölümümüz mezunları, Dayanışma Gecesinde bir araya geldi. (28 Eylül 2014)

Bölümümüzün ilk mezunlarını verdiği 1994 yılından 2014 yılına kadar geçen sürede mezun olanlardan 170 kişinin katıldığı gece Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilmiştir.

Bölüm başkanımız Prof.Dr. Mustafa KAPLAN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İbrahim AKINCI’nın birer konuşma yaptığı gecede barkovizyon gösterisi ile anılar tazelenmiş ve ayrıca eski bölüm öğretim üyelerine şükran ve minnet duyguları ifade edilmiştir.