Teknik İnceleme Aktiviteleri

Dersler kapsamında yapılan çalışmalardan bazı fotoğraflar

Tıbbı aromatik bitkileri kullanarak ilaç, kimya ve kozmetik sektöründe hizmet veren Naturmed Ltd. Şti. ‘ne Doç.Dr. Şule ORMAN gözetiminde bölümümüz öğrencileri ile yapılan teknik inceleme ziyareti (8 Ocak 2016)

Yrd.Doç.Dr. Sevda ALTUNBAŞ gözetiminde Jeomorfoloji dersi kapsamında Korkuteli-Elmalı-Kaş-Finike-Kumluca bölgelerine yapılan teknik inceleme gezisi (4-6 Aralık 2015)

Doç.Dr. Şule ORMAN gözetiminde Tarım Topraklarının Kirlenmesi dersi kapsamında Antalya Belek mevkiinde bulunan TURAŞ Atık Su Arıtma Tesisine yapılan teknik inceleme gezisi (19 Kasım 2015)

Yrd.Doç.Dr. Sevda ALTUNBAŞ gözetiminde Toprak Genetiği dersi kapsamında Korkuteli-Elmalı-Kaş-Finike-Kumluca bölgelerine yapılan teknik inceleme gezisi (6-8 Kasım 2015)

Prof.Dr. Mustafa SARI gözetiminde Arazi Kullanımı ve Havza Yönetimi dersi kapsamında Aksu ve Manavgat Havzalarını inceleme arazi çalışması (30 Nisan-03 Mayıs 2015)

Prof.Dr. Mustafa SARI gözetiminde Arazi Kullanımı ve Havza Yönetimi dersi kapsamında İç Anadolu Kapalı Havzası ve volkanik alanları inceleme arazi çalışması (17-19 Nisan 2015)

Bölüm başkanımız Prof.Dr. Mustafa KAPLAN’ın katılımıyla bölüm öğrencilerimizin uluslararası Growtech Eurasia 2014 tarım fuarına ziyareti (05 Aralık 2014)

Prof.Dr. Mustafa SARI gözetiminde Jeomorfoloji dersi kapsamında 3. sınıf öğrencileri ile Korkuteli-Elmalı-Kaş-Patara-Demre-Finike-Kumluca bölgelerine yapılan teknik inceleme gezisi (28-30 Kasım 2014)

Prof.Dr. Mustafa SARI gözetiminde Toprak Genetiği dersi kapsamında 4. sınıf öğrencileri ile Korkuteli-Elmalı-Kaş bölgelerine yapılan teknik inceleme gezisi (07 – 09 Kasım 2014)

Akdeniz Üniversitesi Teknokent bünyesinde bulunan Kuzey Agripark Tohum Islah Merkezine yapılan inceleme ziyareti (24 Ekim 2014)

Antalya-Altınova bölgesinde Erkut Tarım A.Ş. ve LABEN Tarımsal Analiz Laboratuarına yapılan inceleme ziyareti (14 Mart 2014)

Kumluca Bölgesi sera ve tarım işletmelerine yapılan inceleme ziyareti (11 Kasım 2013)

Merkez Anadolu Kimya Ltd. Şti. tesislerine yapılan inceleme ziyareti (4 Ekim 2013)

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) 75. Yıl Katı Atıkları Ayrıştırma ve Kompost Tesisine yapılan inceleme ziyareti (15 Mart 2013)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM)’ne yapılan inceleme ziyareti (16 Ekim 2012)

Altınova bölgesindeki tarımsal üretim işletmelerine yapılan inceleme ziyaretleri