YÖK Destek Bursu Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimiz

Sevgili öğrenciler,

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için YÖK Destek Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimize YÖK Başkanımız Prof.Dr.Yekta Saraç tarafından gönderilen “Tebrik Mektupları”  Fakültemiz Öğrenci İşlerinden sorumlu Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.İlkay Kutlar tarafından verilmiştir.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin bölümlerini ilk üç sırada tercih eden ve yerleşen öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı

20161118_12000520161117_095316

YÖK Bursu Alan Öğrencilerimizin İsim Listesi:

1-Ata Öztürk (Bahçe Bitkileri) 14-Zeynep SARICA (Tarla Bitkileri)
2-Ayşe Oktay (Bahçe Bitkileri) 15-Hüseyin ÇETİNKAYA (Tarla Bitkileri)
3-Alperen ÖZCAN (Bitki Koruma) 16-Yasin ŞAHİN (Tarla Bitkileri)
4-Hasan ARICI (Bitki Koruma) 17-Hilal YILMAZ (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme)
5-Meral KILINÇ (Bitki Koruma) 18-Süleyman AKPINAR (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme)
6-Kamil VAROL (Tarım Ekonomisi) 19-Şeyhun BİLGİNTURAN (Zootekni)
7-Erdem ÇAYIR (Tarım Ekonomisi) 20-Abdulsamet ÖZDEMİR (Zootekni)
8-Ahmet Can DOĞAN (Tarımsal Biyoteknoloji 21-Mustafa Erden KARAGÖZ (Zootekni)
9-Vedat SARI (Tarımsal Biyoteknoloji)