Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğrencimiz Buse ORTA’ya Bitki Islahçıları Alt Birliği (BİSAB)’nden Birincilik Ödülü

2017 yılından beri her yıl geleneksel olarak Bitki Islahçıları Alt Birliği (BİSAB), Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle Ziraat Fakülteleri son sınıf öğrencileri arasında düzenlenen makale yarışmasında, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü son sınıf öğrencimiz Buse ORTA; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerelden Küresele Bitki Islahı”  konulu bu yılki yarışmaya yazmış olduğu makale ile katılarak birincilik ödülüne layık görülmüştür. Öğrencimize birincilik ödülünü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde düzenlenen 11 Mayıs Bitki Islahçıları gününde, BİSAB Yönetim Kurulu Başkanı Selami YAZAR takdim etmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

dsc_8871.jpg

dsc_8884.jpg